+385 (99) 384 71 71 info@pravaideja.eu

NOVA USLUGA – poslovni coaching

NOVA USLUGA – poslovni coaching
13 rujna, 2018 Prava ideja

training-2874597_1920

POSLOVNI COACH je profesionalac s poslovnim background-om koji će vam pomoći svojim iskustvom, voditi će vas u  razvoju, postavljanju ili rasti vašeg poslovanja. Uz pomoć Poslovnog Coacha razjasniti ćete si vaše ciljeve i postaviti učinkovite strategije poslovanja. Pomoći će vam razvijate vještine i da zadobijete resurse koji su potrebni da vaša tvrtka napreduje.

S njim ćete se vi ili vaši zaposlenici susretati na redovitoj bazi: na susretima u živo, putem telefona ili on-line komunikacije. Angažmanom osobe izvan vašeg okruženja svaki puta ćete imati priliku proći trenutnu ili nadolazeću problematiku poslovanja, te pronaći konvencionalna, često i nekonvencionalna “out of the box” rješenja.

Sve uspješne tvrtke u svijetu imaju svog Coacha, zašto ga ne bi i Vi imali?

POSEBNA PONUDA –  PRAVA IDEJA vam je osigurala individualne besplatne konzultacije gdje ćemo vam rado odgovoriti na sva vaša pitanja. Javite nam se:  info@nlp-coach.net

consulting-2045573_1920

Ako vam se čini da se u svojem poslovanju vrtite u krug na vrtuljku kao hrčak, ili ako vašu tvrtku prepoznajete u donjoj priči – tada je za vas trenutak da angažirate Coacha:

Postoji priča o četvero ljudi po imenu Svatko, Netko, Bilotko i Nitko.

Trebalo je obaviti jedan važan posao i Svatko je mislio da će ga Netko obaviti. Bilotko je to mogao učiniti, ali  Nitko nije htio.  Netko se zbog toga naljutio jer to je bio posao za Svakoga. Svatko je opet mislio da bi ga Bilotko mogao obaviti, no Nitko nije shvatio da ga Netko ne želi obaviti. Na kraju je Svatko krivio Nekoga, jer Nitko nije učinio ono što je mogao napraviti Bilotko.

coach-407290_1280

Proces rada:

  • Detektiranje problema po metodi Neuro-lingvističkog programiranja
  • Analiza trenutnog stanja iz različitih kuteva gledanja
  • Nacrt puta i postavljanje vaših ciljeva poslovanja (SMART model)
  • Izrada akcijskog plana i potpora u izvođenju
  • Detaljno mjerenje rezultata po ROI modelu (Return on investment)

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati : info@nlp-coach.net