+385 (99) 384 71 71 info@pravaideja.eu

Izrada poslovnog plana

Usluge

Izrada poslovnog plana

Poslovni plan obuhvaća mjere i ideje koje su potrebne da bi se realizirao određeni poslovni cilj u poduzeću.

13
Godina iskustva

5
Stručnjaka

PRAVA IDEJA za potrebe svojih klijenata izrađuje poslovne planove. Poslovni plan obuhvaća mjere i ideje koje su potrebne da bi se realizirao određeni poslovni cilj u poduzeću.

Poslovni je plan pažljivo planiran i analiziran prikaz svih budućih poslovnih pothvata kojime se može procijeniti da li je određena ideja ili korak opravdan i realan za poslovanje. Također sadrži različite varijante rješenja za moguće rizične situacije u budućnosti. Što su rješenja budućih događaja bolje procijenjena, to su šanse za postizanje zacrtanih ciljeva veće.
Poslovni nam plan pokazuje gdje se nalazimo i kamo želimo ići, što je potrebno učiniti da dođemo do zacrtanog cilja i što nam je potrebno da bismo tamo dospjeli. Polazni temelj poslovnog plana je detaljno razrađen marketinški plan ali i planovi vezani za proizvodnju, nabavu, osoblje itd.

Poslovni bi plan trebao istaknuti vaše komparativne prednosti, biti čitljiv i razumljiv, u skladu s tržišnim pravilima, prikazivati realnu viziju i dobru procjenu konkurencije.