+385 (99) 384 71 71 info@pravaideja.eu

Razvoj ideje

Usluge

Razvoj ideje

Svojim klijentima pružamo usluge od početka razvoja ideje pa do provedbe zamisli u uspješan projekt, koji zadovoljava sve kriterije za dobivanje bespovratnih sredstava.

13
Godina iskustva

5
Stručnjaka

Pojedinac može doći do projektne ideje koja je rezultat njegovih svakodnevnih aktivnosti ili to može biti rezultat otvorenog ili ciljanog brainstorming procesa. Za pripremu natječajne dokumentacije bitno je da je ideja za projekt održiva, realna i ostvariva.

Svrha projekta je da rješava neki problem s kojim se susrećete vi, vaša organizacija ili klijenti vaše organizacije. U slijedećoj fazi slijedi zajedničko definiranje pitanja čije probleme rješava vaša projektna ideja. Nakon toga određujemo koje su strategije, planovi i razvojni programi u skladu s vašim projektnim prijedlogom.

Za uspješnu pripremu natječajne dokumentacije uz realnu projektnu ideju potrebna je i dobra vizija razvoja problema odnosno, potrebno je definirati na koji način želite postići cilj projektne ideje. Pristupi ovoj problematici su različiti. Može se ponovno koristiti brainstorming proces ili donijeti odluka na individualnoj razini. Identificiranje izvora financiranja je posljednji korak u zaokruživanju projektne ideje.

Nakon što je kroz prethodno navedene korake uspostavljen okvir projektne ideje, u ovom koraku mu dodajemo još jednu dimenziju. Za vaše potrebe pronalazimo vam partnere/istomišljenike.

Projektni prijedlozi kod pripreme natječajne dokumentacije već u samoj fazi identifikacije vode računa o potrebi za partnerima radi ostvarenja ciljeva projekta.